STORM Folkefestival 2021

Vi er så glade for igen at kunne invitere til STORM Folkefestival på Stormgården i Haastrup! Vi havde et brag af en festival i 2019 og glæder os over, at det nu endelig er muligt at feste, danse og spille igen. Programmet for festivalen er nu klar, og der kommer nogle helt fantastisk skønne musikere og entertainere og fester med os. Det bliver stort! Du kan se programmet her.

STORM Folkefestival har plads til ca. 500 gæster. Vi opfordrer derfor til, at du tilmelder dig, så vi kan sikre, at der er plads og mad og drikke til alle. Festivalen er gratis, men vi tager et lille gebyr for din tilmelding på 25 kr, men når du møder op, kan du veksle din tilmelding til to drikkebilletter. Det er ikke nødvendigt at tilmelde børn.

Hvis du ikke har fået tilmeldt dig, er du stadig velkommen på dagen. Det er blot for at sikre den bedste oplevelse for alle, så vi håber, at I vil hjælpe os med jeres tilmelding. På forhånd tusind tak.

PRAKTISK INFORMATION:

STED: Festivalen afholdes på Stormgården i bjerglandsbyen Håstrup i ‘de sydfynske alper’.
Adressen er Trekanten 1, 5600 Fåborg.
MAD: Der vil være salg af mad og forskellige drikke i løbet af hele dagen.
OVERNATNING: Det er muligt at overnatte i telt ved gården. Det er ganske gratis, men kontakt os gerne inden, så vi kan gøre klar til jer. Der er også B&B og andre overnatningsmuligheder i området.