STORM Folkefestival 2022

Vi er så glade for igen at kunne invitere til STORM Folkefestival på Stormgården i Haastrup i de sydfynske alper! Festivalen afholdes i år i weekenden den 9-11. september. Programmet er nu på plads og der er virkelig noget at glæde sig til. Det er spækket med fed musik, hygge, sjov og ballade! Vi glæder os!
Følg med her og på vores facebookside: STORM Folkefestival.


Som noget nyt tyvstarter vi FREDAG d. 9.9., hvor festlige og hjælpsomme sjæle mødes fra kl. 16.00 og får styr på de allersidste løse ender.

Kl. 19.00 er der tegnefilm i Storm Folkestue, hvor ungerne kan hygge med fredagsslik, mens de voksne jammer og får en øl i gården. Der er mulighed for at købe mad. 

Kl. 20.00 spiller vores lokale husorkester VANDREKLITTEN som det første orkester nogensinde i den nyetablerede Storm Folkesal. Det bliver stort!

Festivalens hoveddag er som altid LØRDAG d. 10.9, hvor der er FULDT program fra kl. 10.00 til 01.00. Vi kan bla. præsentere uhæmmet festlig klezmermusik med det svenske band TUMMEL, folkedans, familiepolka og sydamerikansk dansemusik.

SØNDAG den 11.9. vil der bla. være FLØJTEKONCERT, festlig friluftsgudstjeneste og besøg af Carl Nielsen Ungdomssymfoniorkester. Omkring kl 14.30 rydder vi op og takker for i år.


Der kan købes mad og drikke på festivalpladsen hele festivalen – husk at støt op, det er salget af mad og drikkevare, der gør festivalen bæredygtig. Skulle der mangle noget så er ‘Min Købmand’ lige om hjørnet. Man er velkommen til at campere på engen foran Stormgården og overnatte under festivalen. Er der spørgsmål så skriv til os på vores facebookside.